Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Welkom op de nieuwe website van Park Hitland

Welkom op de nieuwe website van Park Hitland

23 juli 2018

Daar is hij dan: de nieuwe website van Park Hitland!

Vanaf begin juni 2016 is hard gewerkt in het recreatiegebied Hitland om op een aantal plekken nieuwe recreatieve voorzieningen te maken. In de aanloop daar naar toe zijn inwoners, belangengroepen, kinderen en andere maatschappelijke partijen betrokken bij de idee- en planvorming voor de nieuwe voorzieningen. Naast al deze ontwikkelingen en een algehele ‘update’ van het gebied, heeft het ook een nieuwe naam gekregen: Park Hitland. Deze naam is inmiddels niet meer te missen: bij iedere entree van Park Hitland zie je de naam verschijnen. De huisstijl is ook terug te zien in de ruim 40 nieuwe bankjes / picknickbanken die in Park Hitland geplaatst zijn, routebordjes, wegwijzers en meer.

Bij al deze ontwikkelingen en de nieuwe ‘look-and-feel’ van Park Hitland hoort uiteraard ook een nieuwe website. Een nieuwe website, voor en door bezoekers van Park Hitland. Want bij zo’n mooi stuk natuur vlakbij de Randstad, hoort ook een eigen uitstraling en een pagina waarop te vinden is hoe leuk het in Park Hitland is, welke recreatie- en horecamogelijkheden er allemaal zijn en welke activiteiten er georganiseerd worden in Park Hitland.

Plattegrond Park Hitland
Op de homepage vind je een uitgebreide plattegrond van Park Hitland, waarin alle voorzieningen, highlights, entrees, routes en dergelijke te vinden zijn. Alles makkelijk te vinden in één overzicht! Scroll door de plattegrond heen om heel Park Hitland te zien en klik in de legenda of op de items die je in de plattegrond ziet om meer informatie te zien over bijvoorbeeld de honden prettuin.

Evenementen
In Park Hitland worden diverse evenementen georganiseerd. Klein en groot, op diverse locaties in Park Hitland of bij de horecagelegenheden in/rondom Park Hitland. Op deze pagina vind je alle aankomende evenementen in één oogopslag. Klik op het evenement om meer informatie te zien. Organiseer je zelf iets in Park Hitland? Neem contact met ons op of stel het evenement voor via het invulformulier op de evenementenpagina.

Foto’s Park Hitland
Speciaal voor de lancering van de nieuwe Park Hitland website hebben wij een paar prachtige foto’s van hobbyfotografen, gemaakt in Park Hitland, mogen plaatsen. Foto’s zijn natuurlijk bij uitstek een manier om te kunnen laten zien hoe mooi Park Hitland is en daarom bieden wij graag de mogelijkheid om deze mooie foto’s te delen op onze website. Het idee is om maandelijks één foto te kiezen die een speciaal plekje krijgt op de fotopagina. Wil je een foto delen? Je kunt hem uploaden via de homepage (onder het foto-onderdeel), waarna hij vervolgens mee wordt genomen in de keuze van de foto voor die maand.

Bedankt voor je bezoek aan onze nieuwe website en we wensen je veel plezier in Park Hitland toe!