Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Golfbaan Hitland, 9 holes par 3 & oefenfaciliteiten

Highlights

Openbare oefenfaciliteiten (gratis toegang)

Wil je leren golfen, eens een keer afslaan vanaf de (oefen) afslagplaats of beter worden in je golfspel, dan kun je gebruik maken van de oefenfaciliteiten van Golfbaan Hitland. De oefenfaciliteiten zijn gratis toegankelijk. Voor het afslaan van ballen kun je €1 en €2 muntstukken gebruiken in de ballenautomaat.

9 holes par 3

Een onderdeel van Golfbaan Hitland is de 9 holes par 3 (oefen)baan. Deze kleine baan is uitdagend voor zowel de beginnende als gevorderde golfer, vanwege de waterpartijen en korte afstanden. Je kunt 9 holes op deze baan lopen als je baanpermissie hebt voor de par 3 baan. Nog geen golfervaring? Dan mag je (zonder golfervaring) ook meelopen met iemand die al baanpermissie voor de 18 holes baan (het oude “GVB”) heeft. NB: Na augustus 2018 kun je ook op deze kleine baan terecht voor een officiële Qualifying kaart.

Footgolf

Golf, maar dan net even anders: Je speelt al voetballend met een voetbal de 9 holes par 3 baan op en je kunt daar één ronde (ongeveer 1 uur) of twee rondes (ongeveer 2 uur) Footgolf spelen. Bij dit spel gaat het er om dat je de voetbal met zo min mogelijk trappen in de Footgolf hole krijgt. Dit zijn speciaal voor Footgolf aangelegde grotere holes. Het is een leuk spel voor jong & oud waarbij je geen golfervaring hoeft te hebben. Ook leuk als groepsuitje! Bij Golfbaan Hitland leggen ze het spel graag aan je uit en je kunt er eventueel ook voetballen lenen. Je speelt Footgolf al vanaf €10 per persoon.

Leren golfen, dat kan! 

Heb je altijd al de kneepjes van het golfen willen leren? Dat kan! Een golfprofessional van Golfschool Hitland leert je de basisbeginselen van golf. Plezier gegarandeerd! Daarnaast kun je gebruik maken van verschillende openbare en gratis toegankelijke oefenfaciliteiten, waaronder de 9 holes par 3 (oefen)baan.

Contactgegevens:
E: info@hitland.nl
F: www.facebook.com/golfhitland
T: 0180-31 71 88

Adres: Blaardorpseweg 1 (gratis parkeergelegenheid)