Groepsactiviteiten

NIEUW - In Park Hitland kun je ook bij uitstek terecht voor diverse georganiseerde activiteiten voor groepen. De activiteiten worden georganiseerd door Hotspots Events en vinden met name buiten plaats en zijn uiterst geschikt voor personeelsuitjes, teambuilding of andere groepsactiviteiten. De activiteiten in Park Hitland zijn in te delen in: Actieve Avonturen, Sportieve Avonturen en Creatieve Avonturen.

Download hier de brochure

Deze activiteiten zijn te reserveren via events@hitland.nl of info@hotspotsevents.nl

Actieve avonturen

Experience Google Earth

Reis samen met vrienden en/of collega's door het bos- en waterrijke gebied Park Hitland.
Binnen 1,5 à 2 uur legt iedereen een avontuurlijke GPS-tocht af. Iedereen gaat te voet, al rennend, klauterend en varend over obstakels en soms dwars door nauwelijks begaanbare hindernissen. Tijdens de reis bouwen de deelnemers zelf vlotten en bruggen en bedenken zij oplossingen om de tocht te voltooiien. Ieder team krijgt een minicamera mee. Dit levert prachtige beelden op over de avontuurlijke en vaak ook hilarische momenten. Na afloop van de expeditie bekijkt iedereen onder het genot van een welverdiende borrel de foto-compilaties.

Prijs:vanaf 30 personen €35 p.p. / vanaf 20 personen €40 p.p.

Expeditie 3x3

Kent u al de spectaculaire activiteiten die kandidaten tijdens de TV-programma's Expeditie Robinson en Fort Boyard moeten uitvoeren?
In Park Hitland hebben jullie de mogelijkheid om deze expeditie samen met collega's, relaties familie en/of vrienden te ervaren. In deze expeditie wordt iedereen meegenomen door 9 spannende en uitdagende onderdelen waarin 9 sleutels te winnen zijn. De sleutels worden verdiend door het uitvoeren van een vuur-, behendigheids-, puzzel-, eet- en kennisproef. In deze expeditie gaat het niet alleen om het individu, maar ook om de samenwerking met teamgenoten. Denken, doen, proeven en ervaren komen allemaal uitgebreid aan bod. Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement. Indien gewenst, kan deze expeditie compleet op maat gemaakt worden voor jullie gezelschap.

Prijs:vanaf 20 personen €32,50 p.p.

Expeditie Hitland Adventure

Ga de strijd aan met vrienden of collega's in natuurgebied Park Hitland.
Jullie strijden samen tijdens de volgende onderdelen: Kwallenballen, krattenrace, schilder maar raak, woordenchaos, cocktailestafette en het hilarische tweelingvoetbal. Bij het uitgebreide pakket worden een aantal onderdelen vervangen door bijvoorbeeld Wereldballen race of Reuze Twister.

Prijs:basispakket vanaf 20 personen €29,50 p.p. / uitgebreid pakket op aanvraag

Man / woman Extreme

Zijn jullie als sterke stoere mannen en vrouwen op zoek naar een uitdagende activiteit? Dan is Man Extreme & Woman Extreme de ideale activiteit!
Park Hitland leent zich uitstekend voor spannende en uitdagende onderdelen. Tijdens de Man/Woman Extreme zijn er tijdens het uitvoeren van verschillende proeven sleutels te verdienen. Denk hierbij aan een Vuurproef, Behendigheidsproef, Puzzelproef, Eetproef, Krachtproef en Kennisproef. Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijke dag. Gaan jullie de uitdaging aan en lukt het jullie om alle sleutels te bemachtigen?

Prijs:vanaf 12 personen €35 p.p.

Sportieve avonturen

Peddel & puzzeltocht

Een activiteit op het water waar iedereen aan mee kan doen.
Leer eerst de basistechnieken van het kanovaren zoals het handig besturen van de kano en volg één van de vaarroutes door Park Hitland om een stuk te varen. Geniet onderweg van de mooie omgeving, met een uniek uitzicht vanaf het water. Tijdens de Peddel & Puzzeltocht staat tijd, scherpte en uithoudingsvermogen centraal. Na een korte briefing zal het team de envelop ontvangen met verschillende foto's en de plattegrond. Op het startsignaal van de coördinator zal de klok gaan tikken. In Park Hitland liggen diverse attributen verstopt. Om deze te kunnen vinden, zullen de deelnemers de plek van de foto moeten herkennen.

Prijs:vanaf 20 personen €35 p.p.

Tandemfietstocht

Lekker met de wind door de haren een fietstocht op de tandem maken.
Een heerlijk uitje door de buitenlucht langs de vooraf uitgestippelde fietsroute door Park Hitland. Met verrassende stops onderweg!

Prijs:vanaf 20 personen €40 p.p

Golfen - spelen en/of leren

In Park Hitland ligt Golfbaan Hitland, een openbare 18-holes polderbaan met een laagdrempelig karakter.
Iedereen met minimaal baanpermissie NGF/18 holes kan op Hitland golfen.

Prijzen: U betaalt vanaf €29 voor 9 holes en €45 voor 18 holes. Golfbaan Hitland biedt ook diverse lunch- en dinerarrangementen. Informeer naar de mogelijkheden.

Leren golfen
Altijd al de kneepjes van het (golf)vak willen leren? Ook dat kan bij Golfbaan Hitland! Een PGA-professional van Golfschool Hitland leert u in 1,5 uur tijd de basisbeginselen van golf. Plezier gegarandeerd!

Prijzen:

1,5 uur golfles vanaf €24,- p.p. (Bedrag is inclusief materialen)
Maatwerk voor grotere groepen is mogelijk, neem contact op.

Creatieve avonturen

Eigenzinnig bloemschikken of bloemtaart maken

Bloemschikken met veldbloemen; een leuke en momenteel populaire bezigheid.
Schik uw eigen vaas of bloemstuk en neem het uiteraard mee naar huis om thuis neer te zetten. Leuk om met vriendinnen en/of collega's te doen!

Prijs:vanaf 20 personen €45 p.p.

Landschap schilderen

Schilder in alle rust het landschap van Park Hitland en laat je creativiteit los op het witte doek.
Leuk om af te sluiten met bijvoorbeeld een hapje en drankje of bijvoorbeeld een high tea. Informeer naar de mogelijkheden en locaties in Hitland.

Prijs:vanaf 25 personen €30 p.p.

Creatief met hout

Tijdens deze creatieve workshop gaan jullie aan de slag met hout.
In welke vorm en hoe jullie dit gaan bewerken, wordt duidelijk tijdens de workshop. Jullie gaan hoe dan ook met een nieuw, leuk decoratiestuk naar huis!

Prijs:vanaf 20 personen €40 p.p.

Offerte aanvragen?