Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Golfbaan Hitland, 18 holes baan

Highlights

In Park Hitland ligt een 18 holes golfbaan: Golfbaan Hitland. Iedereen is welkom op deze openbare golfbaan! Door de fraaie ligging van de golfbaan in de Randstad is Golfbaan Hitland voor iedere golfer (of voor wie golf willen leren) een plek waar je dichtbij en tegen aantrekkelijke tarieven kan genieten van de natuur en de baan. 

Leren golfen, dat kan!

Heb je altijd al de kneepjes van het golfen willen leren? Dat kan! Een golfprofessional van Golfschool Hitland leert je de basisbeginselen van golf. Plezier gegarandeerd! Daarnaast kun je gebruik maken van verschillende openbare en gratis toegankelijke oefenfaciliteiten, waaronder een 9 holes par 3 oefenbaan. Heb je na het leren golfen de smaak te pakken, dan kun je altijd lid worden van de vereniging die actief is op Golfbaan Hitland, namelijk Golfclub Hitland en meedoen aan de wedstrijden die zij wekelijks organiseren.

Openbaar restaurant 

 Bij Golfbaan Hitland vind je het sfeervolle en gezellige restaurant Hit eten & drinken. Hier kun je uitstekend terecht voor een kopje koffie/thee, maar ook voor lunch, borrel of diner. In de zomermaanden kun je ook kiezen voor een tafeltje op een mooi terras met prachtig uitzicht op de golfbaan. 

Contactgegevens:
E: info@hitland.nl
F: www.facebook.com/golfhitland
T: 0180-31 71 88

Adres: Blaardorpseweg 1 (gratis parkeergelegenheid)