Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Visvergunning Park Hitland 

In de wateren van Park Hitland is vissen slechts toegestaan met een visvergunning, uitgegeven door HSV Groot Rotterdam. Een dagvergunning is gratis verkrijgbaar, een jaarvergunning kost voor niet-leden van HSV Groot Rotterdam 5 euro. Na de aanvraag op de website van HSV Groot Rotterdam ontvang je de vergunning zo spoedig mogelijk via e-mail op het door jou opgegeven e-mailadres. 

  1. Dagvergunning (kosteloos) aanvragen: klik hier
  2. Jaarvergunning aanvragen: klik hier

    NB: Voor de visvergunning gelden de voorwaarden volgens de Visserij-wetgeving. Nachtvissen is niet toegestaan. Voor het vissen in Park Hitland geldt tevens de Algemene Verordening van Recreatieschap Hitland

    Vislocaties

    In Park Hitland is veel water te vinden. Uiteraard wordt dit water door vissen bevolkt. De voor de hengelaar meest interessante vissoorten van Hitland zijn de Brasem, Snoek, Karper, Baars, Zeelt, Ruisvoorn en Blankvoorn. In vrijwel alle wateren van Hitland zitten deze vissoorten, maar de beste stekken bevinden zich aan de grote plassen in Hitland-Zuid. Hier is het water het diepst, zijn de oevers goed toegankelijk en hoef je niet ver te lopen met je visspullen. Halverwege de Molenwetering, het lange water dwars door Park Hitland, is een lange steiger aangelegd waarvan je natuurlijk ook kunt vissen.