Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Theeschenkerij de Korenaer

Horeca

Dagcentrum de Korenaer heeft drie kernfaciliteiten: een bakkerijgroep, een ambachtsgroep en een theeschenkerij. Deze zijn allemaal onderdeel van ASVZ, een stichting dat kijkt naar de mogelijkheden in beperkingen. In de Korenaer lopen ook een aantal van deze toppers rond!

In de bakkerij worden zakjes met meel afgewogen en ingepakt. Hiervan worden koeken, brood en andere lekkernijen gemaakt. De ambachtsgroep maakt creatieve dingen gemaakt (voornamelijk van hout). Geniet van al het lekkers en de creativiteit om je heen onder het genot van een koffie of thee. Alle producten die in het dagcentrum worden gemaakt zijn te koop in de theeschenkerij. Heb je ondertussen trek gekregen? Je kunt hier rond lunchtijd ook een lekker broodje bestellen.

Vergeet vooral niet om je heen te kijken als je komt aanfietsen. De Korenaer heeft een prachtige locatie met uitzicht over de IJssel, net naast Molen Windlust. Leuk feitje: een deel van het meel dat wordt gemalen door de molen wordt gebruikt in de eigen bakkerij.

Contactgegevens:

W: Dagcentrum de Korenaer - Nieuwerkerk aan de IJssel