Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Nieuw Algemeen Bestuur Recreatieschap Hitland

Nieuw Algemeen Bestuur Recreatieschap Hitland

22 september 2022

Vandaag was het zo ver: de nieuwe leden van het Algemeen Bestuur hebben voor het eerst met elkaar vergaderd. Na een kennismakingsronde is Daan de Haas (wethouder bij Gemeente Zuidplas) gekozen als voorzitter en Rik van Woudenberg (wethouder bij Gemeente Capelle aan den Ijssel) als vice-voorzitter. Na een periode van 2 jaar draaien de rollen om. De nieuwe leden van het Algemeen Bestuur kijken enthousiast uit naar de komende 4 jaar!

Samenstelling Algemeen en Dagelijks Bestuur

Het Algemeen Bestuur (AB) van Recreatieschap Hitland wordt gevormd door vertegenwoordigers van de gemeenten Capelle aan den IJssel en Zuidplas. Het Recreatieschap Hitland heeft een Algemeen Bestuur en een Dagelijks Bestuur. Het Algemeen Bestuur bestaat uit 4 vertegenwoordigers van de gemeente Capelle aan den IJssel en 4 vertegenwoordigers van de gemeente Zuidplas. Uit het Algemeen Bestuur worden 4 leden voor het Dagelijks Bestuur gekozen. Algemeen en Dagelijks Bestuur worden voor een periode van 4 jaar aangewezen respectievelijk benoemd. De nieuwe AB- en DB-leden vind je hier.

 

Foto van links naar rechts: Frans Klovert (Gemeente Zuidplas, AB-lid), Peter Eilander (gemeenteraadslid Capelle aan den Ijssel, AB-lid), Daan de Haas (Gemeente Zuidplas, voorzitter AB en DB), Rik van Woudenberg (Gemeente Capelle aan den Ijssel, vice-voorzitter AB en DB), Karin Weemhoff (gemeenteraadslid Capelle aan den Ijssel, AB-lid), Marc Wilson (Gemeente Capelle aan den Ijssel, AB- en DB-lid), Wybe Zijlstra (Gemeente Zuidplas, AB- en DB-lid). AB-lid Jan Willem Schuurman (Gemeente Zuidplas) ontbreekt op de foto. Het AB wordt vergezeld door Ton Aker, directeur Recreatieschap Hitland.