Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Maatregelen n.a.v. Coronavirus: Parkeerplaatsen gesloten

Maatregelen n.a.v. Coronavirus: Parkeerplaatsen gesloten

8 mei 2020

Ben je van plan om te gaan wandelen, hardlopen of fietsen in Park Hitland? In het kader van de landelijke maatregelen op het gebied van het Coronavirus vragen wij je nadrukkelijk de volgende adviezen van de Rijksoverheid na te leven.

Extra maatregel: Parkeerplaatsen gesloten

Alle parkeerplaatsen in/nabij Park Hitland zijn afgesloten op last van Handhaving van vrijdagavond 8 mei t/m zondagavond 10 mei (mogelijke uitloop naar maandagochtend 11 mei). De afsluiting van parkeerplaatsen bij recreatiegebieden geldt vooralsnog in ieder weekend t/m 19 mei, dit uit voorzorg om (teveel) drukte te voorkomen.

Handhavers zijn actief om te waarschuwen en zelfs te beboeten als mensen zich niet aan de samenscholingsregels houden, wegafzettingen weghalen en/of parkeerplaatsen toch betreden met de auto.

Algemene maatregelen:

Verkouden of grieperig? Blijf thuis!
Houd 1,5 meter afstand van elkaar en van anderen 
Hoest en nies aan de binnenkant van je elleboog
Gebruik papieren zakdoekjes (eenmalig, waarna weggooien)
Schud geen handen, vermijd fysiek contact

Door hier zoveel mogelijk rekening mee te houden en de maatregelen na te leven, maken we de wandelingen en/of fietsrondjes buiten met elkaar mogelijk en blijft dat hopelijk zo. 

Kijk voor meer informatie op de website van de Rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19