Hit eten & drinken

Horeca

Culinair genieten bij Hit Eten & Drinken

Restaurant Hit Eten & Drinken is open voor iedereen! Het restaurant ademt een sfeer uit van een moderne en gezellige huiskamer, voorzien van een openhaard met zitje, wijntafel en een gezellige bar die centraal in het restaurant staat. HIT voert een uitgebreide, moderne menukaart met voor ieder wat wils. Om de drie maanden is er een vernieuwde menukaart, aangepast met gerechten die passen bij het jaargetijde. Hit Eten & Drinken wil graag iedereen culinair verwennen. “Alles is mogelijk. Van een zakelijke lunch tot een barbecue buffet, van een smaakvol diner tot een huwelijksfeest, of zelfs hamburgers, sushi of verse friet op de baan voor partijen.”

Een team van enthousiast bar- en bedieningspersoneel staat klaar voor iedereen die een drankje, lunch en/of diner wil nuttigen. De uitgebreide mogelijkheden op het gebied van lunch en diner worden verzorgd door een vast team van koks, die gewend zijn lekkere gerechten maar ook culinaire hoogstandjes te bereiden. Voor grote feesten en partijen draait de (witte én zwarte) brigade zijn hand ook niet om. Van trouwen op locatie; diner, buffet, barbecue, receptie tot een feestavond tot in de late uurtjes. Daarbij organiseren zij zelf ook regelmatig feestavonden en in de wintermaanden de gezellige Pubquiz!

De mogelijkheden zijn eindeloos, ook qua ruimte en locatie(s). In de bruine kroeg tegenover de receptie kunnen maximaal 50 personen in een eigen (indien gewenst afgesloten) ruimte iets vieren. Ook het sfeervolle brasserie-gedeelte bij de open haard kan worden afgehuurd voor partijen tot 80 personen. Het gehele restaurant biedt binnen ruimte aan maximaal 250 personen om een feestje te vieren. Het terras biedt met 130 zitplaatsen voldoende ruimte voor bezoekers om te genieten van het prachtige uitzicht over Hole 18. Op de eerste verdieping vindt u de vergaderzalen. Hit Eten & Drinken heeft twee vergaderzalen 

voor uw training, cursus, workshop of vergadering. In beide zalen heeft u een schitterend uitzicht op de golfbaan. Daarbij is er bij ons genoeg gratis parkeergelegenheid.

Evenementen

Hit Eten & Drinken is daarnaast ieder jaar te vinden op CuliNESSE het culinaire muziekfestival. Op het strand aan de Zevenhuizerplas kun je genieten van culinaire gerechtjes van verschillende gerenommeerde restaurants uit de regio, optredens van bekende artiesten en tal van andere activiteiten. Ook werkt HIT mee aan het Oktoberfest; Gezellig met vrienden, collega's of familie genieten van schlagermuziek, volle bierpullen, lekker eten en viel Spaß. Alles volgens de Duitse traditie! Het feest wordt in de maand oktober georganiseerd in een grote feesttent bij Hit Eten & Drinken.

Graag tot snel, culinaire groet van team Hit Eten en Drinken!


Contactgegevens:
E: info@hitetenendrinken.nl
T: 0180-321526
W: www.hitetenendrinken.nl
F: https://www.facebook.com/hitetenendrinken/

Adres: Blaardorpseweg 1