Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Capels Culinair Ommetje - Sportief Capelle

Capels Culinair Ommetje - Sportief Capelle

Datum: 17 augustus 2018 09:00 - 17 augustus 2018 18:00

Wandel je mee?

Deze wandeling van ongeveer 5 kilometer is voor iedereen! Ouders met kinderen, senioren, rollators, kinderwagens. Jong en oud worden uitgenodigd door Sportief Capelle om te komen wandelen en na afloop voordelig te eten en drinken.

Wandelen kun je overal doen op elk moment van de dag. Wanneer je dagelijks een half uur wandelt ben je voor je gezondheid bijna net zo effectief bezig als wanneer je fanatiek sport in bijvoorbeeld een sportschool. Hart en longen worden er sterker van, je geheugen wordt beter. En het is heel goed voor je humeur. Omdat wandelen leuk en gezond is, organiseert Sportief Capelle in Park Hitland, bij HIT eten en drinken het Capelse Culinaire Ommetje op vrijdag 17 augustus 2018.

Er is een boekje voor een wandeling van 5 km te verkrijgen bij de organisatie. In dit boekje staat de route uitgelegd en er zit een voucher in. Deze voucher geeft recht op een korting van 10% in te leveren bij HIT eten en drinken. Bestaat de groep uit meer dan 10 personen, dan moet je even een reservering plaatsen bij HIT eten en drinken.

Boekjes kunnen vooraf aangevraagd worden bij Sportief Capelle via info@sportiefcapelle.nl of telefonisch via 010-258 87 87. De eerste 50 boekjes zijn gratis, daarna kost een boekje € 1,50. Ze zijn ook op de dag zelf nog te verkrijgen, ook dan kosten ze € 1,50. Je kunt op vrijdag 17 augustus tussen 9.00 en 14.00 uur de boekjes ophalen en kopen bij een medewerker van Sportief Capelle. Deze persoon zal aanwezig zijn bij HIT eten en drinken.

Wilt je meer informatie of wil je boekjes aanvragen? Neem dan contact met Sportief Capelle op!

info@sportiefcapelle.nl
010 - 25 887 87